bgen

GATINEAU

gatineau-cosmeticsПрез 1932г., Мадам Жан Гатино – козметик и кинезитерапевт отваря своя първи салон за красота в Париж.
С помощта на дерматолози тя създава и усъвършенства едни от най-ефективните козметични процедури, които съществуват и до днес.
Можем да я наречем – бялата лястовица в козметиката, защото още през 1947г. тя създава първия антицелулитен крем на йодна основа; произвежда първата ампула за грижа за бюста; създава една от най-ефективните маски и до днес – Хормомаската и за първи път имаме гомаж за лице.
През 50те години на миналия век създава училище за козметици, което работи и до днес.
Лабораториите Гатино се славят като специалисти в борбата с времето. Те се вдъхновяват от новостите в естетичната медицина.
През 1979г. „Ревлон” груп купи марката „Гатино”. Лабораториите и завода остават във Франция и до днес.
Всички продукти са тествани в болнична обстановка и носят сертификат Еко сер. Днес „Гатино” се продава по целия свят в повече от 75 страни.

Може да посетите официалния уебсайт на Gatineau на адрес: www.santebg.com/gatineau/

GERNETIC INTERNATIONAL

GERNETIC International е търговска марка  козметични продукти -  грижа за кожата и включва методи на приложение, предназначени за различни клиенти като козметични салони, козметични лаборатории, клиники и медицински центрове.

Продуктите на Гернетик съдържат 100% органични съставки, дозирани хомеопатично. Употребяват се в малки дози и въздействат по пътя на меридианите – принцип на китайската медицина. Кожата е изключителен път за проникване на всякакви молекулярни вещества. Активните съставки на продуктите Гернетик са от 100 % естествен произход: Витамини, Аминокиселини, Протеини, Олигоелементи, Фитостимуланти, Висши и  100% естествени масла. Продуктите на ГЕРНЕТИК са натурални органични козметични препарати които имат в състава си Биологично активни компоненти които влиаят положително на физиологичните процеси в кожата. Основателя на Френските Лаборатории Гернетик Интернационал талантливия учен , лекар и биохимик Алберт Лапорт се отличава с новаторски нетрадиционни подходи към лечението на естетическите проблеми. В основата на неговите научни изследвания е връзката между вътрешните проблеми и състояние на организма и техните външни проявления. Създаването на Френската козметика Гернетик е предшествано от  многогодишни изследвания в областа на клетъчната биология и биотехнологията. В продължение на 47 години Лапорт изучава органическия състав на всяка клетка в човешкия организъм и свойствата на хранителните вещества (аминокиселини,пептиди, захариди, липиди, олигоелементи, витамини, ензими). Това му позволява да създаде уникалната формула на продуктите Гернетик, които благодарение на своя балансиран състав и малка молекулна маса на активните копмоненти проникват в кожата, коригират естетичния проблем и заздравяват организма. Всички активни вещества в продуктите Гернетик съответстват на биологическия състав на клетките на  различните човешки органи, които имат нужда от възстановяване. Те са извлечени от 187 растения, морски организми 12 водорасли и създадени по биотехнологичен път.

Може да посетите официалния уебсайт на GERNETIC на адрес: www.gernetic.com

KEENWELL

Може да посетите официалния уебсайт на KEENWELL на адрес: www.keenwell.com